IN ESSENCE-02.png

IN ESSENCE brengt een nieuwe kijk op het leven: een leven waarin zelfliefde en innerlijke schoonheid mogelijk zijn en op een natuurlijke wijze herleven in je diepste binnenste. 

 

Ja, het zit reeds allemaal in ons! Daarop is IN ESSENCE gebaseerd: het diepe geloof dat de mens alle zaadjes in zich heeft om te bloeien in het volle licht.

 

Via verschillende diensten krijg je concrete tools aangereikt die je de verbinding met jezelf helpen versterken en verdiepen, tot je je weer helemaal thuis voelt bij jezelf en van hieruit je leven leidt - vol vertrouwen, rust, geluk en balans.

 

 

Waar verbinding is van hart tot hart, is alles mogelijk.

 

 

Zelfliefde en innerlijke schoonheid hoeven niet ingewikkeld te zijn, of slechts vage concepten te zijn.
IN ESSENCE creëert een tastbare ervaring - in het hier en nu, op aarde. Je mag weer voelen en er wordt je een veilige omgeving en fundering aangeboden om dat te doen. Vanuit deze liefdevolle basis mag jij als uniek wezen loslaten wat je niet langer vooruit helpt en uitnodigen wat voor jou goed voelt om te ontvangen!

Je komt in je eigen flow en voelt dat het gaat stromen. Van hieruit is alles mogelijk.

 

Ben jij klaar om je essentie te herontdekken?

 

IN ESSENCE creëert een harmonieuze combinatie tussen authenticiteit, eenvoud, kracht en diepgang. Deze kwaliteiten zijn verweven doorheen het hele aanbod.

 

IN ESSENCE is er voor alle mensen die voelen dat ze resoneren met dit aanbod en zich geëngageerd voelen om de verbinding met zichzelf op te zoeken. 

GRATIS

KENNISMAKING

MET IN ESSENCE

​© 2020 IN ESSENCE
All rights reserved

Privacy & Disclaimer

Terms & Conditions / Algemene voorwaarden