IN ESSENCE-02.png

Ik geloof in duurzame relaties. Wanneer we het pad naar onze essentie bewandelen, voelen we ons mogelijks kwetsbaar. We zijn bereid om naar onszelf te kijken, ook al vinden we dat een beetje beangstigend of vreemd. Toch hebben we de moed om deze reis te ondernemen. Ik bewonder mensen met deze kwaliteitenIk bied je graag de kans om gratis kennis te maken met mijn aanbod.


Waar verbinding is van hart tot hart, is alles mogelijk.


 

INSPIRATIEBRON

De inspiratiebron schenkt jou audio's, video's en blogs. Je kan genieten van geleide meditaties, korte oefeningen meedoen die je zelfliefde vergroten, zien hoe ik een schilderij creëer vanuit de flow, en blogs lezen over allerhande thema's gelinkt aan zelfliefde en innerlijke schoonheid en over mijn persoonlijk levenspad.
>> Klik hier om in de inspiratiebron te duiken.


 

SCHILDERIJEN
 

Een schilderij kopen is een belangrijke beslissing. Vooraleer er één aan te kopen, kan het fijn zijn om het dicht bij jou te hebben en te voelen wat het met je doet. Daarom kan je een IN ESSENCE schilderij huren voor 1 week. Je krijgt het dan mee naar jouw thuis of werkplek. Je haalt het op bij me thuis en brengt het na 1 week weer terug. Je betaalt voor elk gehuurd schilderij een garantie die hetzelfde bedraagt als de waarde van het schilderij. Deze formaliteit dient als bescherming van de schilderijen. Aan het einde van de huurperiode, krijg je de garantie terug. Hiertoe ondertekenen we beiden een overeenkomstIndien je interesse hebt in deze optie, mail dan naar steffi@inessenceyouarebeautiful.com en laat me weten welk schilderij je wenst te huren! 
>> Klik hier voor meer informatie over mijn schilderijen en de galerij.
 

TRAINING "DICHTER BIJ ZELFLIEFDE"

>> Meer informatie later in 2020.

 

Wil je graag een dienst ontvangen maar weet je niet goed welke het best bij je past op dit moment?

Voel je vrij om te mailen naar steffi@inessenceyouarebeautiful.com 

en dan kijk ik graag met je mee of ik jou van dienst kan zijn en hoe.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

​© 2020 IN ESSENCE
All rights reserved

Privacy & Disclaimer

Terms & Conditions / Algemene voorwaarden