GRATIS

KENNISMAKING

met IN ESSENCE

Waar verbinding is

van hart tot hart,

is alles mogelijk

Ik geloof in duurzame relaties. Wanneer we het pad naar onze essentie bewandelen, voelen we ons mogelijks kwetsbaar. We zijn bereid om naar onszelf te kijken, ook al vinden we dat een beetje beangstigend of vreemd. Toch hebben we de moed om deze reis te ondernemen. Ik bewonder vrouwen met deze kwaliteiten.

Je kan kiezen uit de volgende diensten bij wijze van gratis kennismaking met mijn aanbod:

 

 • Persoonlijke meditatie: als je houdt van geleide meditaties en je wilt je laten dragen door een energie die afgestemd is, specifiek op wat jij hier en nu nodig hebt.
  Mail naar 
  steffi@inessenceyouarebeautiful.com en geef één of meerdere thema’s (max. 3) op die jou op dit moment bezighouden en waarin je je meer verbonden wilt voelen met jezelf. Je ontvangt binnen enkele dagen een audio met jouw meditatie van een 10-tal minuten.
  Meer informatie over mijn meditaties vind je hier.
   

 • Schilderij: als je de helende werking van mijn schilderijen wilt ervaren voor een bepaald aspect van je leven of om jouw essentie visueel te maken.
  Vooraleer een schilderij aan te kopen, kan het fijn zijn om het bij je te hebben en te voelen wat het met je doet. Daarom kan je een IN ESSENCE schilderij huren voor 1 week. Je krijgt het dan mee naar jouw thuis of werkplek.
  Je haalt het op bij me thuis en brengt het na 1 week weer terug. Je betaalt voor elk gehuurd schilderij een garantie die hetzelfde bedraagt als de waarde van het schilderij. Deze formaliteit dient als bescherming van de schilderijen. Aan het einde van de huurperiode, krijg je de garantie terug. Hiertoe ondertekenen we beiden een overeenkomst.
  Indien je interesse hebt in deze optie, mail dan naar steffi@inessenceyouarebeautiful.com en laat me weten welk schilderij je wenst te huren!
  Meer informatie over mijn schilderijen vind je hier.

   

Om je de kans te bieden je te verbinden met IN ESSENCE
en dit te kunnen doen vanuit vertrouwen, veiligheid en openheid,
bied ik deze diensten eenmalig gratis aan.

 

Voel maar wat jij het liefst wenst te ontvangen.

Wil je graag een dienst ontvangen maar weet je niet goed
welke het best bij je past op dit moment?

Voel je vrij om te mailen naar
steffi@inessenceyouarebeautiful.com en dan kijk ik graag met je mee.

Een andere manier om kennis te maken met mij
en met IN ESSENCE is je hartje ophalen in de Inspiratiebron.

Hier vind je een verzameling aan audio's, video's,
mijn blog én een gratis zelfliefde e-book
.

Veel plezier en tot gauw!

Liefs,

Steffi

Foto: © Iris Kelly Reflections

​© 2018 IN ESSENCE