GELIEFDE VROUW,

 

 

Dit ben jij.

 

Je bent bewust. Je bent wakker. Je weet wat je wilt. 

Je hebt een mooie ziel en je geeft het beste van jezelf.

 

Vele dingen kwetsen je, maar je zet door. Je bent moedig en probeert oprecht harmonie te creëren.

Soms begrijp je niet goed waar al die negativiteit voor nodig is, soms geraak je een beetje uit balans, maar je hebt een diep geloof en weten dat goedheid naar je toe komt.

 

Daarom blijf je doorgaan en probeer je op je weg zo veel mogelijk andere harten te raken.

Je bent sterk en je kan heel veel verwezenlijken in je eentje, maar dit is ook je valkuil omdat je soms jezelf voorbij loopt. 

 

Soms blijf je een beetje achter, verweesd en je afvragend wat er nu niet helemaal loopt.

 

Je weet dat je veel in je mars hebt, je voelt binnenin jezelf je potentieel. Je hebt meer in jou dan je nu laat zien. Toch voel je het niet altijd stromen en lijkt het alsof je vast zit.

 

Je weet dat je mooi bent maar ergens twijfel je ook aan je waarde. Je hebt iemand nodig die je af en toe op het hart drukt dat je mooi en waardig bent, dat je bijzonder bent. Je wilt iemand bij je die jou helpt zien hoe mooi je wel niet bent.

 

Je bent nieuwsgierig naar je schoonheid, het idee prikkelt je, maar je twijfelt ook een beetje. Is het wel oké om me zo op mezelf te richten? Om mijn schoonheid te eren?

 

Het antwoord is een volmondige JA.

 

Jouw schoonheid eren betekent de hele wereld transformeren, vanuit de puurheid van wie jij bent, jouw hart.

 

Er is niets dat je niet kan, maar je hebt wel ondersteuning nodig, een liefdevol duwtje in de rug, wat inspiratie en creativiteit, een ruimte waar je kan ademen. 

Je verlangt ook naar heling zodat je jezelf echt kan gaan liefhebben op alle niveaus. Je wilt je omringd voelen, gedragen en vastgehouden in vertrouwen.

 

IN ESSENCE biedt je dit alles met de grootste liefde en kracht.

Uiteindelijk wil je gelukkig zijn, een leven leiden vanuit je verbinding met je zelf, en je hart openen voor al het moois binnen jou en om je heen.


IN ESSENCE wilt graag je gids zijn… als jij dat ook wilt.

Als vrouwen mogen we onszelf omarmen zoals we zijn en onszelf de grootste liefde schenken. Wanneer vrouwen weer op één lijn komen met wie ze werkelijk zijn, doen ze de meest wonderlijke dingen.

 

De wereld heeft vrouwen nodig die afgestemd zijn op hun hart. Vrouwen die een gelukkig en liefdevol leven leiden, geworteld in hun eigen unieke essentie.

 

Diep vanbinnen voel je dit allemaal. Je hart wordt geraakt. Je voelt de uitnodiging.

Je hebt iemand nodig die 1000% in jou gelooft. Iemand die je ziet, erkent, respecteert en eert zoals je bent. Ik ben die persoon en ik ben niet bang om het je te zeggen. Ik heb 1000% vertrouwen in wat ik doe. Ik geloof in eenieder die er alles voor geeft om haar essentie terug te vinden. Ik ben er voor jou, helemaal en met een zuiver hart.


Wees welkom. 

 

Als je 70% of meer resonantie voelt met wat hier geschreven staat, kan je heel zeker baat hebben bij één of meerdere van de diensten die ik aanbied! Snuffel maar eens rond op mijn website en laat je hart beslissen wat jou nu het meest kan verder helpen. 

Of maak GRATIS kennis met mij en mijn diensten.

 

 

Liefs,

Steffi 

​© 2018 IN ESSENCE