IN ESSENCE-02.png

Ben je op zoek naar innerlijke vrede en meer zelfvertrouwen?

Geleide meditaties doen is een mooie manier om je band met jezelf te versterken en zo het vertrouwen in jezelf, je innerlijke rust, je gevoel van thuis-zijn en je evenwicht te ontwikkelen.

Geleide meditaties zijn letterlijk de weg naar jezelf: ze leiden je naar dat deel van jezelf waar je helemaal jezelf mag zijn, met wat er ook bij je leeft.

Geleide meditaties zijn begeleiders, brengers van inspiratie en bekrachtigers van vrede en persoonlijke groei.

Ze herinneren je eraan hoe belangrijk je bent, en hoe kostbaar de verbinding met jezelf is.

 

Alle IN ESSENCE geleide meditaties worden gedragen door zachte achtergrondmuziek die het gevoel van rust bevordert en een atmosfeer van harmonie creëert samen met Steffi’s begeleidende stem.

 

Ze werken stuk voor stuk helend, voor zover je dat zelf wilt. Ze respecteren je zoals jij bent. Ze leiden je op een ongedwongen manier naar een plaatsje lekker dicht bij jezelf, waar je zo naar verlangt.

Ze brengen je waarheid en draagkracht, compassie en zachtheid.

Bij het beluisteren van deze geleide meditaties, zal je je unieke mix aan emoties, gedachten, inzichten en sensaties ervaren. Dat is mooi en net de bedoeling!

Op naar je essentie.

Voorlopig zijn er via de linkjes hieronder nog geen meditaties beschikbaar. IN ESSENCE is een volop groeiende onderneming met vele diensten. Zoals het altijd gaat in het leven, groeien sommige wat sneller dan andere.

Wanneer de tijd er rijp voor is, zullen hier prachtige meditaties verschijnen. 

Tot dan kan je genieten van de GRATIS meditaties die je opwachten in de Inspiratiebron.

Blijf op de hoogte via deze website, de facebookpagina of de nieuwsbrief.

Dit is wat Katia zegt over haar IN ESSENCE meditatie, die ze won na haar deelname aan de Zelfliefde challenge: 

Wat ben ik blij met de meditatie; Steffi weet precies de juiste dingen te zeggen. Zowel haar stem als de woorden die ze gebruikt, brengen rust. Na de meditatie voel ik me merkelijk meer ontspannen, zalig! Ik zou het iedereen aanraden!

INNERLIJKE RUST

MEDITATIES

HART

MEDITATIES

ENERGIE

MEDITATIES

UNIVERSELE MEDITATIES

​© 2018 IN ESSENCE