MIJN VERHAAL, MIJN MISSIE

Mijn naam is Steffi en ik hou van eenvoudpuurheid en leven vanuit het hart.

 

Daarnaast ben ik ook een levensgenieter.

Wat me blij maakt is de natuur, reizen, (schater)lachen, dansen, zingen, lekker en gezond eten en drinken, schilderen, schrijven, anderen behulpzaam zijn, warmte, genieten van de kleine dingen, een deugddoende verbinding met andere mensen en dieren, en dikke knuffels.

Foto: © Iris Kelly Reflections

Sinds ik klein was, voel ik een sterk verlangen om anderen te helpen.

De kwaliteiten die ik vooral binnen IN ESSENCE gebruik, zijn schilderen, schrijven, verbinding en flow creëren, mensen inspireren, heling brengen, en spreken vanuit liefde en compassie. 

Schrijven, zingen en dansen zijn altijd een voorliefde van me geweest. Mijn passie voor schilderen kwam veel, veel later boven en kwam als het ware 'uit het niets'. Van mijn gave om verbinding en flow te creëren was ik me altijd al bewust, alleen kwam deze pas tot uiting toen ik mijn eigen zelfliefdereis aanvatte.

Zelf heb ik heel wat watertjes doorzwommen om zelfvertrouwen te ontwikkelen, mijn boodschap naar buiten te brengen en te zijn wie ik ben. Ik wist niet altijd zo goed welke plek ik nu juist had en mocht innemen op deze wereld.

Het is een lange en intense zoektocht geweest, met veel pieken en dalen. Het hoogtepunt was mijn één jaar durende reis naar Latijns-Amerika en Afrika, wat vrijheid, helderheid en vrede naar mijn wezen bracht.
Ik kwam erachter wat mijn ware levensmissie is en waarom alles wat ik had meegemaakt in mijn leven, op die manier had plaatsgevonden. Als je met mij wat dieper wilt duiken in mijn 'waarom' en mijn grote bron van inspiratie, lees dan hier verder.

Ik ben zo blij, want verbinden met mezelf was zonder twijfel de beste en krachtigste beslissing die ik ooit heb gemaakt.

Het mooiste van dit alles is dat ik wat ik tot nu toe heb geleerd kan gebruiken om andere mooie mensen verder te helpen.

Sterker nog, ik kan dat doen op een manier die goed voelt in mijn hart en me elke dag energie geeft!

Zo'n heerlijk gevoel, dat wens ik letterlijk iedereen toe! Bovendien geloof ik dat iedereen zijn uitdagingen kan overwinnen en zijn pure essentie kan zien. 

Daarom... als je beslist om één of meerdere van mijn diensten te ontvangen, weet dat ik er écht voor je ben en dat ik bereid ben om samen met jou het onderste uit de kan te halen zodat je ten volle kan stralen!

Met gegronde compassie, een vleugje humor, een gezonde portie authenticiteit en een hart dat in brand staat om anderen te dienen, wens ik jouw begeleidster te zijn. 

IN ESSENCE is jouw trouwe metgezel.

​© 2020 IN ESSENCE
All rights reserved

Privacy & Disclaimer

Terms & Conditions / Algemene voorwaarden