IN ESSENCE-02.png
IN ESSENCE-02.png

Ben je op zoek naar innerlijke rust, balans, me-time en een stevig gevoel van zelfvertrouwen?

Je bent niet alleen.

 

Soms krijg je het gevoel dat je de weg kwijt bent en dat je eerder dan je leven te leiden, geleefd wordt.

Dit kan heel overweldigend aanvoelen.

Je gaat twijfelen aan wie je bent en verliest het contact met jezelf.

Op zo’n momenten weet je niet waar te beginnen om alles weer op een rijtje te krijgen. Bovenal mis je tijd en verbinding met jezelf.

 

IN ESSENCE is hier om je te begeleiden, ondersteunen, oriënteren en je verbinding met jezelf te versterken.

Ik combineer mijn vaardigheden als psychologe en mijn vermogen om een liefdevolle ruimte voor je te creëren, zodat jij tot bloei kunt komen op jouw eigen en bijzondere manier.

Ik zie het beste in jou en belicht dit vol vertrouwen in wie jij bent.

Door je terug op één lijn te brengen met wie jij in essentie bent, ontwikkel je zelfvertrouwen, voel je je meer in evenwicht, ervaar je innerlijke rust en geniet je van de tijd en de connectie met jezelf.

 

Ik bied twee soorten cursussen aan:

  • Aan de hand van live cursussen biedt IN ESSENCE de kans aan groepen van particulieren, verenigingen en bedrijven om hun grootste potentieel aan te spreken en verder te ontwikkelen. De cursussen zijn gebouwd op de pijlers van IN ESSENCE en worden ontwikkeld naargelang de vraag van de cliënt. Ook samenwerkingen zijn mogelijk.

  • Online cursussen zijn een prachtige manier om op je eigen manier en je eigen tempo vaardigheden te ontwikkelen die je voor de rest van je leven van dienst kunnen zijn. Een waaier aan video's, audio's en geschreven materiaal geven je inspiratie, bekrachtiging, aanmoediging en aarding, zodat jij weer helemaal jezelf kan zijn!

 

Ik wil je graag begeleiden op je pad.

Ik wens dat je de stap zet die jou helpt om jezelf meer lief te hebben, inzichten op te doen en dat heerlijk mooie leven te creëren dat je verdient.

 

Ik ben er voor je!

​© 2018 IN ESSENCE