De zichtbaarheid van de vrouw op zoek naar haar essentie

Bijgewerkt: 1 apr 2019

De vrouw op zoek naar haar essentie heeft meer zichtbaarheid nodig.

Daar waar ze nodig is op de voorgrond, omwille van haar bijzondere kwaliteiten en gaven, heeft ze de neiging om een beetje te verdwijnen.


Het is mogelijk je wonden te helen, zodat ze je niet langer in hun greep houden en jij weer de sleutel kan gebruiken die de deur naar je hart opent.

Door een licht te werpen op je eigen innerlijke schoonheid, word je vanzelf meer zichtbaar. Voor velen van ons is dat een beetje eng.

We worden immers geconfronteerd met een buitenwereld waarin we kwetsuren hebben opgelopen. Vaak willen we deze kost wat kost vermijden of althans geen extra pijn opdoen.

Deze respons is volkomen natuurlijk en normaal.

Alleen is er ook de mogelijkheid tot heling van deze wonden, zodat ze je niet langer in hun greep houden en jij weer de sleutel kan gebruiken die de deur naar je hart opent.


IN ESSENCE is een metgezel die je enerzijds in een zacht badje van heling en liefde onderdompelt, en je anderzijds begeleidt om op een voorzichtige doch diepgaande manier jouw innerlijke schoonheid weer zichtbaar te gaan maken.

In eerste instantie voor jezelf! Jij bent immers de belangrijkste persoon in jouw leven.

Als jij gelukkig bent en van jezelf houdt, ben je van zeer grote betekenis voor iedereen van wie je houdt, en zelfs voor mensen die je niet kent.


Je zal versteld staan van hoe mooi je eigenlijk bent!

Ik beloof het je.


Liefs,

Steffi
​© 2020 IN ESSENCE
All rights reserved

Privacy & Disclaimer

Terms & Conditions / Algemene voorwaarden