Het schilderij 'Innerlijke groei' kwam tot stand in het najaar van 2018. 

Het helpt jou om bij dat plekje in jezelf te komen waar zich de zaadjes bevinden van wie jij bent en die uiting geven aan jouw unieke persoonlijkheid, talenten en kwaliteiten.

Het biedt je ruggensteun en nodigt je tegelijk uit om uit te groeien boven beperkende gedachten of bezwarende gevoelens. Het maakt je bewuster van hoe kleurrijk je vanbinnen bent.

'Innerlijke groei' is levendig, innemend, rijk en geaard.

Indien je voor dit schilderij kiest, ontvang je een gepersonaliseerde reproductie van het originele schilderij. De structuur, de kleuren en de inhoud blijven min of meer gelijk, maar de boodschap hangt af van jouw persoonlijkheid en wensen

Op die manier respecteer ik de flow die deel uitmaakt van het creatieproces en jouw eigenheid.

Hieronder zie je het originele schilderij en de gepersonaliseerde versie, afgestemd op een specifieke persoon en diens behoeften.

'Innerlijke groei'

Origineel schilderij

'Innerlijke groei'

Persoonlijk schilderij

Het schilderij dat ik heb is een kopie van datgene in de praktijk. Van in het begin was ik enorm aangetrokken tot dit schilderij. Het kleurenpalet spreekt mij enorm aan en als ik er naar kijk heb ik het gevoel dat iemand mij ondersteunt en dat er licht is op het einde van de tunnel. De accenten van mijn schilderij zijn dikker geschilderd waardoor dat gevoel nog sterker wordt. Nog steeds zeer tevreden van mijn aankoop.

~ Eveline

Wil jij ook graag jouw unieke Innerlijke groei schilderij ontvangen?

Ik kan haast niet wachten om eraan te beginnen!

De afmeting van het schilderij is 80 x 100 cm. Jouw investering in jouw schilderij is €330.

Als je interesse hebt, mail dan naar steffi@inessenceyouarebeautiful.com en geef me, indien je wenst, 5 kernwoorden die beschrijven wie je bent en/of wat je zelf voelt dat je nu nodig hebt (bvb. stabiliteit, genegenheid,...).

Ik neem deze intenties mee in je schilderij om hoge resonantie te laten ontstaan tussen jou en je schilderij.

Je kan je afgewerkt schilderij gratis komen afhalen in Kortenberg, dicht bij de steden Brussel en Leuven. Indien je kiest voor speciale levering en je woont in België, dan komt IN ESSENCE jou je schilderij zelf brengen voor een vast tarief van €50 in België. Voorlopig levert IN ESSENCE nog niet in het buitenland. Woon je buiten België en wens je toch een schilderij te ontvangen? Neem contact op via steffi@inessenceyouarebeautiful.com om de mogelijkheden te bespreken.

​© 2020 IN ESSENCE
All rights reserved

Privacy & Disclaimer

Terms & Conditions / Algemene voorwaarden