IN ESSENCE-02.png

TESTIMONIOS

De schilderijen zijn als een doorkijkluik naar een andere wereld, een wereld van kleur, een wereld van gevoel dus.

Ze zijn authentiek, recht vanuit het hart en laten je op elk moment de keuze of en hoe je ze wilt opnemen. Afhankelijk van het moment, van wat jij nodig hebt, geven ze energie, troost, roepen herinneringen op of laten je meedrijven op de stroom van je onderbewuste. Hoe je ze ook bekijkt, Steffi's schilderijen doen iets met je.

~ Lisa, artieste, België

Er is iets bijzonders met de schilderijen die Steffi maakt. Ze beschikken over eigenschappen die heel uitzonderlijk zijn en ons meenemen naar sferen die ons vooruit helpen op onze levensreis. Ze ontstaan vanuit een intentie die zo puur is dat er alleen maar iets goeds uit voort kan komen. Steffi verbindt zich vanuit het hart en schildert met zo veel liefde dat het voor iedere ontvanger voelbaar kan zijn. Deze speciale energie, die verweven zit in de schilderijen, is uniek en een groot geschenk voor iedereen die op zoek is naar healing, schoonheid of eender welke andere kwaliteit die je hart doet bloeien.

Dank je, Steffi.

~ Magdalena, België

Mijn naam is Jhony Castillo. Ik ben tattoo artiest uit de stad Cali in Colombia en dit is mijn bescheiden mening over het werk van Steffi Pieters.

Niet zo lang geleden leerde ik het artistieke project van Steffi kennen en aangezien ik haar een beetje ken als persoon, durf ik zeggen dat haar schilderijen een reflectie zijn van haar wezen met betrekking tot de helderheid, de eenvoud, de warmte en de frisheid, de intelligentie, de vrede en het leven die ze communiceren. Ik hou ervan hoe ze met haar penseelstreken overbrengt wat zij wilt uitdrukken, ik geloof - in haar geval - het grootse en schitterende van het leven. 

Bij het zien van haar werk voel ik rust en frisheid. Hoe ze haar schilderijen tot in de details uitwerkt, geeft een aangenaam resultaat, vol met nuances. Hoewel haar werk in zekere zin ook effen is, geeft het ons weer wat we nodig hebben om te begrijpen wat de artiest beoogt, in het hier en nu.

Dank je wel Steffi om met ons jouw werk te delen, ga verder met jouw evolutie.

~ Jhony, artiest, Colombia

De briljantie, de kleuren, de verbeelding!!! De energie die ze in haar schilderijen steekt is iets ongelooflijk.

De tevredenheid die ze ervaart, wetend dat mensen ervan genieten, is wat haar motiveert om verder te gaan en grootsere dingen te doen. Als mensen zouden genieten van het leven zoals zij, zou het met de wereld veel beter gaan!!

~ Diego, Duitsland

Het schilderij dat ik heb is een kopie van datgene in de praktijk. Van in het begin was ik enorm aangetrokken tot dit schilderij. Het kleurenpalet spreekt mij enorm aan en als ik er naar kijk heb ik het gevoel dat iemand mij ondersteunt en dat er licht is op het einde van de tunnel. De accenten van mijn schilderij zijn dikker geschilderd waardoor dat gevoel nog sterker wordt. Nog steeds zeer tevreden van mijn aankoop.

~ Eveline, België 
Over haar 'Innerlijke groei' schilderij, een reproductie van het originele schilderij dat in de Groepspraktijk Vitruvius in Steenokkerzeel, België hangt.

Zo dankbaar en geraakt ben ik door de flows die Steffi voor me schreef in relatie tot de schilderijen die ik mocht ontvangen. Elk schilderij ontstaat vanuit haar hart en intuïtie. De kracht spat van het doek, zoveel dynamiek! Ze laat haar ziel spreken in de flow die ze bij het doek schreef. Het zijn parels om te koesteren en te herlezen met je blik gericht op het bijpassende schilderij. Harmonie en verbinding, puurheid en de essentie. 

Een prachtig geschenk om jezelf of dierbare cadeau te doen, recht uit het hart! 

~ Patricia, België

​© 2020 IN ESSENCE
All rights reserved

Privacy & Disclaimer

Terms & Conditions / Algemene voorwaarden