MIJN ESSENTIE

Ik kwam in dit leven met een hart dat heel open staat voor puurheid. Het is als het ware deel van mijn blauwdruk. Bovenal voelt dit voor mij als een keuze die ik maakte. Een keuze die mij zou helpen mijn levensmissie uit te voeren.

Als kind stond ik al zo open dat ik niet altijd zo goed wist hoe al deze sensaties een plaats te geven.

Ik had toegang tot een vorm van schoonheid die zo intens en diepgaand was dat ik er niet over kon spreken. Ik kon het alleen maar voelen, en diep dankbaar zijn. Ik huilde vaak van ontroering, omdat er geen ander kanaal was via hetwelk ik betekenis kon geven aan wat ik ervaarde.

Intussen heb ik getraind in het 'vertalen' en naar buiten brengen van deze impressies die het hart openen. 

De reden dat mijn diensten een zekere puurheid ademen, is dat ik reeds lange tijd toegewijd ben aan het brengen van meer liefde en harmonie naar de wereld. Ik heb me bewust geëngageerd om het leven in elke zin diep te doorvoelen en van hieruit een bijdrage te leveren aan het geluk van zo veel mogelijk levende wezens.

De sferen van liefde en schoonheid waarmee ik me verbind, zijn geen afgelegen mysterieuze concepten die slechts voor een kleine minderheid van de mensen beschikbaar zijn. Iedereen heeft, gesteld dat dit zijn of haar vrije wil is, toegang tot en recht op alle liefde die hij of zij wilt ontvangen.

Het is mijn keuze geweest om mijn hart wijd te openen en een leven te leiden waarbij ik heel veel opvang via mijn zintuigen én mijn intuïtie.
 

Niets maakt me gelukkiger dan dat ik via deze poort anderen kan helpen zodat ze hun verbinding met zichzelf en met universele schoonheid kunnen versterken, voeden of (her)ontdekken.

Mijn grootste bron van inspiratie zijn mijn eigen ervaringen, die ongeacht hun aard, steeds mijn hart hebben gevoed en bevrijd.

Ik ervaar mezelf als een heel gelukkig mens.

Er is niets op deze wereld dat ik liever wil dan de liefde die ik zie en voel, delen... zodat we allemaal helen en leven vanuit onze essentie.

Bedankt dat ik dit met je mocht delen.

Met heel mijn hart,

Steffi

Foto rechtsboven: © Iris Kelly Reflections

​© 2018 IN ESSENCE