DSC_8416.jpeg

Interview met Vanessa

over haar persoonlijk schilderij

Naam: Vanessa Lardenoit
Leeftijd: 41 jaar

Bezigheden: mezelf – natuur – spiritualiteit
Grootste droom: S.S.B.’er worden (spirituele stervensbegeleider)

 

 

 

Wat trok je zo aan in het ontvangen van een persoonlijk schilderij?

Het is voor mij al langer een feit dat we allemaal uniek zijn. Van al die miljarden mensen die op onze planeet rondlopen is er geen tweede. Toen ik met Steffi in aanraking kwam en ze me vertelde over dit persoonlijke schilderij was ik heel erg geïntrigeerd, omdat – zo las ik op haar website – ze in staat is om een uniek schilderij te maken, dat helemaal afgestemd is op de persoon voor wie ze het schildert. Toen twijfelde ik geen seconde :-).

Had je bepaalde ervaringen/gedachten/gevoelens tijdens de periode waarin je schilderij gecreëerd werd, die je graag wilt delen?

Toen Steffi het schilderij aan het maken was, was ik heel nieuwsgierig hoe ze dat zou doen. Ik voelde af en toe haar subtiele afstemming op mij(n) energie. Ik had wel een paar voorkeuren voor het schilderij, nl. niet te felle kleuren in mijn unieke schilderij, maar er liefst wel engelenenergie instoppen. Heel wat dus! Daarom kwam mijn keus dus ook snel uit op een flow schilderij en gaf ik Steffi carte blanche om het te creëren.

Hoe was het voor jou om je schilderij voor het eerst te zien?

Het schilderij voor de eerste keer zien greep me erg aan. Alsof ik daar stond, in de plaats van het schilderij, met al mijn emoties, met mijn hele zijn. Een volwaardig & levendig deel van mij. 

Welke verbinding ervaar je tussen je schilderij en je binnenwereld?

Steffi heeft het schilderij in lichte kleuren en beweeglijke vormen geschilderd, precies zoals ik ben: licht en beweeglijk. Alsof ik dus echt naar mezelf kijk, naar mijn hele zijn (zowel mijn uiterlijke- als innerlijke leefwereld).

Hoe draagt het schilderij bij aan je dagelijks leven?

Mijn persoonlijke schilderij hangt in mijn zogeheten ‘tuinkamer’ tussen heel wat planten, waar het goed kan aarden net zoals ik, als ik ervoor sta en ernaar kijk. Zonder dat Steffi het wist, voelde ze aan dat er ook een groene tint in het schilderij moest. Dus heel toepasselijk waar het hangt, tussen het groen.

Is er een verband tussen je persoonlijk schilderij en je droom?

Ja, het helpt me om het goddelijke en het hogere te blijven zien, voelen & ervaren, elke dag opnieuw. Net wat ik ook nodig heb om een S.S.B.’er te kunnen worden.

 

Was je persoonlijk schilderij de investering waard?

Het was helemaal de moeite waard, waarvoor echt bedankt Steffi. Als ik een mindere dag of een minder moment heb, dan helpt het me om mijn energie weer op te krikken en te her-inneren wie ik echt ben.

 

 

Wat zou je willen zeggen tegen anderen omtrent het ontvangen van een persoonlijk schilderij?

Durf ervoor te gaan. Net zoals met het leven, durf echt en authentiek te leven. Durf jezelf over te geven aan Steffi’s gave en intuïtie om een (flow) schilderij te maken. Zet je kanaal open. Wees ontvankelijk voor haar energie en jouw energie die naar haar stroomt. En laat je daarna verrassen, opnieuw en opnieuw!

​© 2020 IN ESSENCE
All rights reserved

Privacy & Disclaimer

Terms & Conditions / Algemene voorwaarden