rose-1033202.jpg
IN ESSENCE-02.png

Steffi Sonqo Llimpiq

 

Geboren in Leuven, België, heb ik altijd al een sterke verbinding gehad met mijn hart. 

Ik voel een eenheid met het leven die ik sinds kleins af aan uitdruk via dansen, zingen, muziek spelen en later, schrijven.

Ik sta sindsdien heel open voor het leven en alles wat daarbinnen mogelijk is.


Een essentiële fase begon toen ik ging reizen binnen Europa, Latijns-Amerika en Afrika. Ik ondernam een grote soloreis na het beëindigen van mijn studies in de psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel, die mij in functie van mijn stage en thesis naar Bolivië hadden gebracht. Ik ging er aan de slag met kinderen die zich in moeilijke opvoedingssituaties bevonden en/of op straat leefden.
Er werden toen diepe zaadjes van compassie, verbinding en vreugde geplant.

Steffi prof 2.jpeg

Foto: ©Iris Kelly Reflections

Tijdens mijn soloreis liet ik me meer dan ooit tevoren voeden door een diversiteit aan indrukken, landschappen, culturen, waarden, visies, en nog zo veel meer. Mijn hart opende en ik ging me steeds meer thuis voelen, waar ik ook was.

Kort daarna voelde ik de drang om te beginnen schilderen. Toen begon mijn kunstenaarsziel zich pas echt uit te leven.

Mijn relatie met hart en ziel verdiepte terwijl ik uiting gaf aan wat ik opving in mijn binnenste. 

Na een tijdje zoeken, leren en ontdekken stelde ik vast dat ik een specifieke kwaliteit aan mijn kunst wenste toe te voegen: flow.

Deze flow - een natuurlijke stroming aan de hand waarvan dingen tot leven komen - brengt de energie van aanwezigheid, authenticiteit en openheid naar het canvas.

Gebruik makend van mijn intuïtie en verbinding met het leven, beoog ik mensen allerlei creaties te brengen die afgestemd zijn op kwaliteiten als compassie, gratie, vrijheid, eenheid, vrede, liefde, en nog veel meer. 

Deze kwaliteiten heb ik ervaren op vele plaatsen op onze planeet en daarom ervaar ik ze als universeel en deel van alles wat leeft.

Onze essentie is pure schoonheid. 

Mijn grootste wens is dat mensen zichzelf weer gaan ervaren in al hun volheid, schoonheid en authenticiteit.