rose-141314.jpg

ESSENTIE

Ontvang bij je persoonlijk schilderij een persoonlijke boodschap.

Een uitwisseling tussen je schilderij en je hart.

Een persoonlijk schilderij gaat helemaal over jou. De boodschap die het brengt is daarom 100% uniek. Op het moment van je aanvraag, ontstaat er een conversatie tussen je hart, je wezen, de persoon die je bent en het onbeschilderde doek. Terwijl het schilderij vorm krijgt, wordt deze afstemming alsmaar specifieker en fijngevoeliger.

Je schilderij komt met een persoonlijke boodschap. Deze wordt gevormd door alle indrukken die ik kreeg tijdens het creatieproces, de schilderstijl, de kleuren en hun onderlinge interactie, het ritme van het schilderij, de bewegingen die ontstaan, de subtiele kenmerken en de inherente boodschappen zoals gedichten, haiku's, metaforen, woordspelingen, symboliek...

Ik schenk ook aandacht aan de tussenruimte. Dit is de stilte van het schilderij, dat wat zich niet manifesteert maar wel aanwezig is. Bijvoorbeeld, de ruimte tussen twee penseelstreken herbergt een heel universum, rijk aan informatie die enkel gevoeld kan worden.

Thema's die aan bod kunnen komen zijn je levensmissie, delen van jezelf die je (verder) wilt ontdekken, je kwaliteiten, wat jou uniek maakt, hoe je innerlijke schoonheid manifesteert, hoe je je leven leidt, wat je hart je wilt vertellen, raad omtrent hoe om te gaan met bepaalde situaties in je leven,...

Heb je een specifieke vraag? Laat het me zeker weten, dan neem ik deze mee in je boodschap. Weet dat informatie altijd in flow komt en dat boodschappen niet geforceerd kunnen worden. Alles wat rijp is om verwoord te worden, zal naar je toe komen in je persoonlijke boodschap. 

Een persoonlijke boodschap is tussen 1 à 2 pagina's lang. Je ontvangt je persoonlijk, digitaal document (Word) omstreeks dezelfde tijd dat je je schilderij ontvangt.

Aangezien je persoonlijke boodschap (en je persoonlijk schilderij) verweven zijn met je essentie, overstijgen ze tijd en ruimte.

Om deze reden hebben ze een langdurig, voedend effect.