rose-141314.jpg

ESSENTIE

Ontvang bij je persoonlijk schilderij een persoonlijke boodschap.

Een uitwisseling tussen je schilderij en je hart.

Een persoonlijk schilderij gaat helemaal over jou, daarom is de boodschap van het schilderij 100% uniek. Vanaf je aanvraag komt er communicatie op gang tussen jouw hart, je wezen, de persoon die jij bent, en het onbeschilderde doek. Naarmate het schilderij evolueert, wordt deze afstemming alsmaar fijngevoeliger.

Je persoonlijk schilderij komt met een persoonlijke boodschap. Deze wordt gevormd door alle indrukken die ik opdeed tijdens het schilderen, de schilderstijl, de verscheidene kleuren en hun onderlinge interactie, het ritme van het schilderij, de bewegingen die ontstaan, de subtiele kenmerken en inherente boodschappen zoals woordspelingen, gedichten, haiku's, metaforen,...

Ik hou ook rekening met de tussenruimte. Dat is de stilte in het schilderij, dat wat zich niét manifesteert maar wel aanwezig is. De spatie tussen twee penseelstreken bijvoorbeeld herbergt een universum op zich, rijk aan informatie die alleen maar gevoéld kan worden.

Thema's die aan bod kunnen komen zijn je levensmissie, delen van jezelf die je graag (verder) tot uiting wilt brengen, je kwaliteiten, wat jou uniek maakt, hoe je innerlijke schoonheid zich laat zien, de manier waarop je in het leven staat, wat je hart je te vertellen heeft, raad over hoe dingen aan te pakken in het leven,...

Heb je een specifieke vraag? Laat het me zeker weten, dan verwerk ik deze in je boodschap. Weet dat de informatie altijd in flow komt en boodschappen niet geforceerd kunnen worden. Alles wat rijp is om woorden te krijgen, zal naar je toe komen in je persoonlijke boodschap.

Een persoonlijke boodschap komt overeen met 1,5 à 2 pagina's. Je ontvangt je digitaal, persoonlijk document op het moment dat je ook je schilderij krijgt.

Omdat je persoonlijke boodschap (en je persoonlijk schilderij) verweven zijn met jouw essentie, overstijgen ze tijd en ruimte.

Ze hebben daarom een blijvend voedend effect.

Het traject Essentie (persoonlijk schilderij + persoonlijke boodschap) is gebaseerd op
 

→ meer dan 5 jaar ervaring het begeleiden van individuen en groepen van alle leeftijden

→ jarenlange intensieve zelfstudie 

→ mijn hooggevoeligheid en getraind talent om af te stemmen op gevoelens, sensaties en energieën 

→ verscheidene opleidingen in therapie, coaching en creativiteit

→ kennis als Master in de psychologie 

Steffi - 33.jpg

Foto: ©Iris Kelly Reflections

​© 2020 IN ESSENCE
All rights reserved

Privacy & Disclaimer

Terms & Conditions / Algemene voorwaarden