FREE FLOW SCHILDERIJ

Een Free Flow schilderij ontstaat volledig in flow.


Dat betekent dat het als het ware 'uit het niets' komt. Het verschijnt op een ongedwongen en zuivere manier.

Tegelijk is het een vastberaden schilderij, het wordt namelijk geboren voor één specifieke persoon, voor jou.

En jij verdient het om jezelf in al je wonderlijke facetten te zien.

DSC_2400.jpeg

Wat zijn de voordelen van een Free Flow schilderij?

Wanneer we ons overgeven aan de flow, weten we niet wat er komt. We schenken wel vertrouwen aan deze stroom en weten diep vanbinnen dat ons iets moois te wachten staat.

 

Doordat we ons helemaal openen, kan er iets magisch ontstaan, dat onze verbeelding als mens totaal te boven gaat. We worden aangenaam verrast door de kracht van een Free flow schilderij; puur en uniek in zijn vorm.

Een Free Flow schilderij is daarom steeds een heel bijzonder schilderij; precies datgene wat zich nu wilt manifesteren, verschijnt. 

 

Bovendien is een Free Flow schilderij 100% uniek. Je bent de enige op de planeet die dit specifieke schilderij ontvangt. Het wordt nooit meer gereproduceerd en het is ook geen reproductie van een schilderij dat ik eerder creëerde.

Een Free Flow schilderij belichaamt jouw wonderlijke uniciteit en zelfwaarde.

Wil jij graag jouw unieke Free Flow schilderij ontvangen?

Ik kan haast niet wachten om eraan te beginnen!

Aanvraag

Als je interesse hebt, mail dan naar steffi@inessenceyouarebeautiful.com. Je mag ook wat achtergrondinformatie over jezelf geven die je relevant lijkt (max. één A4). Dit kan gaan over kleuren die je graag in het schilderij wilt terugzien, kernwoorden die op dit moment voor jou belangrijk zijn, een situatie die nu in je leven speelt, enkele van jouw talenten, je verwachtingen van het schilderij,... Voel je vrij om te communiceren wat je hart je ingeeft.

Ik neem deze intenties mee in je schilderij.

Het is mogelijk dat ik tijdens het creatieproces contact met je opneem om je nog een extra vraag te stellen of om van jou nog wat meer informatie te verkrijgen.

Je bent steeds vrij om te delen wat je wilt. De informatie die wordt gedeeld, blijft tussen ons.

Het is ook perfect mogelijk dat je mij volledig 'carte blanche' geeft en het schilderij laat ontstaan zonder hierbij input te geven.
Weet dat informatie meegeven niet verplicht is noch noodzakelijk voor een geslaagd persoonlijk schilderij.

 

Praktisch

Tijd

Het is van essentieel belang dat het schilderij op haar eigen ritme ontstaat (dat is immers ook jouw ritme). Indien we dit niet respecteren, boeten we in aan kwaliteit en waarde. Het idee van je persoonlijk Free Flow schilderij mist dan compleet zijn doel. Daarom kies ik ervoor om het tijdsaspect niet 100% vast te leggen.

Je mag verwachten dat ik binnen de 2 weken na het ontvangen van je aanvraag aan de slag ga. Sommige schilderijen hebben voorbereidingstijd nodig. Ik ben dan innerlijk reeds bezig met je schilderij maar de kleuren en bewegingen zijn nog niet verschenen op het doek. 
Net zoals bij een geboorte, zullen sommige schilderijen er langer over doen om ter wereld te komen dan andere. Alles is goed.

In de liefdevolle ruimte van mijn atelier mag elk schilderij geboren worden op haar eigen manier en op haar eigen tempo.

Over het algemeen is een persoonlijk schilderij afgewerkt binnen 1 tot 4 weken.
Indien dit door omstandigheden toch anders zou lopen, stel ik je hiervan op de hoogte. Ik ben tevens voor jou bereikbaar tijdens het creatieproces van je schilderij.

Tarieven

Indien je kiest voor een afmeting van 60 x 60 cm, dan is je investering in jouw schilderij €300.

Indien je kiest voor een afmeting van 80 x 100 cm, dan is je investering in jouw schilderij €500

Andere afmetingen zijn mogelijk mits bespreking. We spreken in dat geval ook samen een gepast tarief af.

Je volbrengt de betaling pas op het moment dat je je schilderij ontvangt.

 

Transport 
Je kan je afgewerkt schilderij gratis komen afhalen in Zaventem, dicht bij de steden Brussel en Leuven (België).
Indien je kiest voor persoonlijke levering en je woont in België, dan komt Steffi jou je schilderij zelf brengen voor een vast tarief van €50 in België. 
Woon je in het buitenland? In dat geval schakel ik een koerier in die je schilderij in een stevige verpakking veilig tot bij jou brengt.

Neem contact op via steffi@inessenceyouarebeautiful.com zodat ik je de exacte verpakkings- en verzendingskosten kan doorgeven.

Wat als...

 

Stel: je zag het helemaal zitten om een persoonlijk schilderij te ontvangen en je had vertrouwen in het proces... maar het is toch niet helemaal wat je ervan verwachtte of waarop je hoopte.

Je hoeft de betaling niet te volbrengen totdat je het schilderij hebt ontvangen. Op het moment dat ik jou het schilderij presenteer, heb je de kans om in te voelen vooraleer je het schilderij aanschaft. Het ligt dus helemaal in jouw handen.

Eens je bent overgegaan tot kopen, heb je nog steeds 14 dagen de tijd om af te zien van je aankoop. Je vindt deze informatie ook terug in de Algemene voorwaarden

Niettemin heeft de ervaring me geleerd dat mensen op slag verliefd worden op hun persoonlijk schilderij.

Dat is niet zo verbazingwekkend, want op het canvas zien ze hun eigen immense schoonheid weerspiegeld...

Als je ja zegt tegen dit geschenk, zie ik graag je aanvraag tegemoet.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op.

Ik kijk ernaar uit om met jou te verbinden!

​© 2020 IN ESSENCE
All rights reserved

Privacy & Disclaimer

Terms & Conditions / Algemene voorwaarden