ONTVANG JOUW

PERSOONLIJK SCHILDERIJ

DSC_2413.jpeg

Wil jij graag jouw op maat gemaakt kunstwerk ontvangen?

Ik kan haast niet wachten om eraan te beginnen!

Aanvraag

Als je interesse hebt, mail dan naar steffi@inessenceyouarebeautiful.com. Je mag ook wat achtergrondinformatie over jezelf geven die je relevant lijkt (max. één A4). Dit kan gaan over kleuren die je graag in het schilderij wilt terugzien, kernwoorden die op dit moment voor jou belangrijk zijn, een situatie die nu in je leven speelt, enkele van jouw talenten, je verwachtingen van het schilderij,... Voel je vrij om te communiceren wat je hart je ingeeft.

Ik neem deze intenties mee in je schilderij.

Het is mogelijk dat ik tijdens het creatieproces contact met je opneem om je nog een extra vraag te stellen of om van jou nog wat meer informatie te verkrijgen.

Je bent steeds vrij om te delen wat je wilt. De informatie die wordt gedeeld, blijft tussen ons.

Het is ook perfect mogelijk dat je mij volledig 'carte blanche' geeft en het schilderij laat ontstaan zonder hierbij input te geven.
Weet dat informatie meegeven niet verplicht is noch noodzakelijk voor een geslaagd persoonlijk schilderij.

 

Praktisch

Tijd

Het is van essentieel belang dat het schilderij op haar eigen ritme ontstaat (dat is immers ook jouw ritme). Indien we dit niet respecteren, boeten we in aan kwaliteit en waarde. Het idee van je persoonlijk schilderij mist dan compleet zijn doel. Daarom kies ik ervoor om het tijdsaspect niet 100% vast te leggen.

Je mag verwachten dat ik binnen de 2 weken na het ontvangen van je aanvraag aan de slag ga. Sommige schilderijen hebben voorbereidingstijd nodig. Ik ben dan innerlijk reeds bezig met je schilderij maar de kleuren en bewegingen zijn nog niet verschenen op het doek. 
Net zoals bij een geboorte, zullen sommige schilderijen er langer over doen om ter wereld te komen dan andere. Alles is goed.

In de liefdevolle ruimte van mijn atelier mag elk schilderij geboren worden op haar eigen manier en op haar eigen tempo.

Over het algemeen is een persoonlijk schilderij afgewerkt binnen 1 tot 4 weken.
Indien dit door omstandigheden toch anders zou lopen, stel ik je hiervan op de hoogte. Ik ben tevens voor jou bereikbaar tijdens het creatieproces van je schilderij.

Tarieven

EENVOUD
Indien je kiest voor een afmeting van 60 x 60 cm, dan is je investering in jouw schilderij
 €280.

Indien je kiest voor een afmeting van 80 x 100 cm, dan is je investering in jouw schilderij €460

ESSENTIE

Indien je kiest voor een afmeting van 60 x 60 cm, dan is je investering in jouw schilderij €320.

Indien je kiest voor een afmeting van 80 x 100 cm, dan is je investering in jouw schilderij €500


PURE ESSENTIE
Coming soon.

Andere afmetingen zijn mogelijk mits bespreking. We spreken in dat geval ook samen een gepast tarief af.

Je volbrengt de betaling op het moment dat je je schilderij ontvangt.

Een persoonlijk schilderij vraagt om een zekere financiële investering. Ik begrijp dat dit veel kan vragen van mensen en ik wens dat iedereen die dat echt verlangt, de kans krijgt om een schilderij te ontvangen.
Staat je hart in brand bij de gedachte aan een persoonlijk schilderij maar vormt het financiële aspect een drempel? Contacteer me en dan creëren we samen een alternatieve, mooie uitwisseling. 

 

Transport 
Je kan je afgewerkt schilderij gratis komen afhalen in Zaventem, dicht bij de steden Brussel en Leuven (België).
Indien je kiest voor persoonlijke levering en je woont in België, dan komt Steffi jou je schilderij zelf brengen voor een meerprijs die afhangt van de afstand en tijdsinvestering.

Wat als...

 

Stel: je zag het helemaal zitten om een persoonlijk schilderij te ontvangen en je had vertrouwen in het proces... maar het is toch niet helemaal wat je ervan verwachtte of waarop je hoopte.

Je hoeft de betaling niet te volbrengen totdat je het schilderij hebt ontvangen. Op het moment dat ik jou het schilderij presenteer, heb je de kans om in te voelen vooraleer je het schilderij aanschaft. 

Eens je bent overgegaan tot kopen, heb je 14 dagen de tijd om af te zien van je aankoop. Je vindt deze informatie ook terug in de Algemene voorwaarden

Niettemin heeft de ervaring me geleerd dat mensen op slag verliefd worden op hun persoonlijk schilderij.

Dat is niet zo verbazingwekkend, want op het canvas zien ze hun eigen immense schoonheid weerspiegeld...

Als je ja zegt tegen dit geschenk, zie ik graag je aanvraag tegemoet.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op.

Ik kijk ernaar uit om met jou te verbinden!

DSC_2407 22.13.46.jpeg