Een Free flow schilderij, je raadt het al...

...is een persoonlijk schilderij waarbij je mij als kunstenares carte blanche geeft. Je geeft enkel een paar kernwoorden op of enkele alinea's aan de hand waarvan je beschrijft wat er nu in je leeft en/of waar je naar op zoek bent (bvb. ik wil een persoonlijk schilderij dat me bekrachtigt in mijn zelfvertrouwen).

Vanuit mijn hoogsensitiviteit stem ik me hierop af en creëer van hieruit een schilderij voor jou. 

Als je het moeilijk vindt om een beschrijving te geven, dan mag je mij ook altijd zelf laten invoelen en schilderen met het oog op wat nu het allerbeste voor je is.

Wat zijn de voordelen van een Free flow schilderij?

Wanneer we ons overgeven aan de flow, weten we niet wat er komt. We schenken wel vertrouwen aan deze stroom en weten diep vanbinnen dat er ons iets moois te wachten staat.

Doordat we ons helemaal openen, kan er iets magisch ontstaan, dat onze verbeelding als mens totaal te boven gaat. We worden aangenaam verrast door de kracht van een Free flow schilderij; puur en uniek in zijn vorm.

Een Free flow schilderij is daarom steeds een heel bijzonder schilderij; precies datgene wat zich nu wilt manifesteren, verschijnt. 

Bovendien is een Free flow schilderij 100% uniek. Je bent de enige op de planeet die dit specifieke schilderij ontvangt. Het wordt nooit meer gereproduceerd en het is ook geen reproductie van een schilderij dat ik eerder creëerde.

Een Free flow schilderij belichaamt jouw wonderlijke uniciteit en zelfwaarde.

Zo dankbaar en geraakt ben ik door de flows die Steffi voor me schreef in relatie tot de schilderijen die ik mocht ontvangen. Elk schilderij ontstaat vanuit haar hart en intuïtie. De kracht spat van het doek, zoveel dynamiek! Ze laat haar ziel spreken in de flow die ze bij het doek schreef. Het zijn parels om te koesteren en te herlezen met je blik gericht op het bijpassende schilderij. Harmonie en verbinding, puurheid en de essentie. 

Een prachtig geschenk om jezelf of dierbare cadeau te doen, recht uit het hart! 

~ Patricia

Wil jij ook graag jouw unieke Free flow schilderij ontvangen?

Ik kan haast niet wachten om eraan te beginnen!

Indien je kiest voor een afmeting van 60 x 60 cm, dan is jouw investering in jouw schilderij €300.
Indien je kiest voor een afmeting van
 80 x 100 cm, dan is jouw investering in jouw schilderij €500.
Alle persoonlijke schilderijen 
worden gemaakt op een linnen doek. Ik gebruik watervermengbare olieverf en/of acrylverf (en nul oplosmiddelen).

Andere afmetingen zijn eventueel mogelijk mits bespreking. We spreken in dat geval ook onderling een tarief af.

Als je interesse hebt, mail dan naar steffi@inessenceyouarebeautiful.com en geef me 5 kernwoorden die beschrijven wie je bent en/of wat je zelf voelt dat je nu nodig hebt (bvb. stabiliteit, genegenheid,...). Als je wilt, mag je jouw verhaal en wensen ook wat breder schetsen.

Ik neem deze intenties mee in je schilderij om een hoge resonantie te laten ontstaan tussen jou en je schilderij.

Je kan je afgewerkt schilderij gratis komen afhalen in Kortenberg, dicht bij de steden Brussel en Leuven.
Indien je kiest voor speciale levering en je woont in België, dan komt IN ESSENCE jou je schilderij zelf brengen voor een vast tarief van €50 in België. 
Voorlopig levert IN ESSENCE nog niet in het buitenland. Woon je buiten België en wens je toch een schilderij te ontvangen? Neem contact op via steffi@inessenceyouarebeautiful.com om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Ik kijk ernaar uit om met jou te verbinden!

​© 2020 IN ESSENCE
All rights reserved

Privacy & Disclaimer

Terms & Conditions / Algemene voorwaarden