IN ESSENCE-02.png

GETUIGENISSEN

De briljantie, de kleuren, de verbeelding! De energie die ze in haar schilderijen steekt is iets ongelooflijk.

De tevredenheid die ze ervaart, wetend dat mensen ervan genieten, is wat haar motiveert om verder te gaan en grootsere dingen te doen. Als mensen zouden genieten van het leven zoals zij, zou het met de wereld veel beter gaan!

~ Diego, Duitsland

Het schilderij dat ik heb is een kopie van datgene in de praktijk. Van in het begin was ik enorm aangetrokken tot dit schilderij. Het kleurenpalet spreekt mij enorm aan en als ik er naar kijk heb ik het gevoel dat iemand mij ondersteunt en dat er licht is op het einde van de tunnel. De accenten van mijn schilderij zijn dikker geschilderd waardoor dat gevoel nog sterker wordt. Nog steeds zeer tevreden.

~ Eveline, België 
Over haar 'Innerlijke groei' schilderij, een reproductie van het originele schilderij dat in de Groepspraktijk Vitruvius in Steenokkerzeel, België hangt.

Zoals in de meeste schilderijen waarin cirkels centraal staan, word ik aangetrokken, zeg maar aangezogen naar hun middelpunt, hier geaccentueerd in een beige warme kleur (cfr. Earth Rivers).

Ik vertoef als het ware in een andere wereld.

De uit deinende prachtig blauwe auras leiden me dan weer vooral op weg in de rechterhoek naar de zon of de blijdschap in het leven, die je dan al dan niet zelf moet ontdekken; terwijl de 

linkerbovenhoek me doet dromen van de natuur met zijn prachtige kleurschakeringen bij de ontluiking van de bloesems.

De sprekende kleuren in de bovenste helft van dit werk verwateren in het onderste deel om uiteindelijk uit te monden in twee open richtingen, die je fantasie de vrijheid geven deze banen al dan niet te bewandelen naar andere oorden.

Ik koos ervoor dit mooie plaatje met zijn felle kleuren op te hangen in mijn veranda met een witte muur als achtergrond.

Bij het aanschouwen van dit schilderij maken zijn levendige kleuren me heel blij en opgewekt. 

terwijl de subtiele vrijheid tot interpretatie me doet wegdromen waardoor er een zekere rust over me heen kom.

Een prachtig oeuvre!
 

~ Christiane, België
Over haar schilderij 'Earth rivers'

Zo dankbaar en geraakt ben ik door de teksten die Steffi voor me schreef in relatie tot de schilderijen die ik mocht ontvangen. Elk schilderij ontstaat vanuit haar hart en intuïtie. De kracht spat van het doek, zoveel dynamiek! Ze laat haar ziel spreken in de tekst die ze bij het doek schreef. Het zijn parels om te koesteren en te herlezen met je blik gericht op het bijpassende schilderij. Harmonie en verbinding, puurheid en de essentie. 

Een prachtig geschenk om jezelf of dierbare cadeau te doen, recht uit het hart! 

~ Patricia, België

De schilderijen zijn als een doorkijkluik naar een andere wereld, een wereld van kleur, een wereld van gevoel dus.

Ze zijn authentiek, recht vanuit het hart en laten je op elk moment de keuze of en hoe je ze wilt opnemen. Afhankelijk van het moment, van wat jij nodig hebt, geven ze energie, troost, roepen herinneringen op of laten je meedrijven op de stroom van je onderbewuste. Hoe je ze ook bekijkt, Steffi's schilderijen doen iets met je.

~ Lisa, artieste, België

Mooie warme kleuren met kleurige accenten en jeugdige uitstraling fleuren sinds enkele maanden m'n woonkamer op.

~ Dirk, België

​© 2020 IN ESSENCE
All rights reserved

Privacy & Disclaimer

Terms & Conditions / Algemene voorwaarden