top of page

Open je hart voor je ervaring

Bijgewerkt op: 7 jul. 2023


Soms gaan we door moeilijkere levenservaringen en daardoor sluiten we ons af, klappen we dicht.




Het voelt veiliger aan om ons af te wenden of om de ervaring niet ten volle te voelen of beleven. Dit is een verdedigingsmechanisme en is helemaal menselijk en begrijpelijk. We vergeten soms echter dat ook deze lastigere ervaringen een soort liefde inhouden. Dat dat uiteindelijk de boodschap is, hoe ver deze ook te zoeken is...


Wat we nodig hebben om ons opnieuw te openen, is compassie. Een veilige omgeving waar we ons geaard en aanvaard genoeg voelen om dat te kunnen doen. Wanneer we ons hart openen voor onze ervaring(en), openen we ons hart voor onszelf. De dingen beginnen te bewegen binnenin ons, en voor ons, op een positieve en mooie manier.


Als psychologe en intuïtief kunstenares, ondersteun ik jou terwijl je jezelf begeleidt doorheen dit proces. Je hebt reeds alles in jou wat je nodig hebt... Ik ben hier aan je zijde om daar getuige van te zijn. Laat me weten indien jij je hart wenst te openen voor je ervaring, hoe pijnlijk of ongrijpbaar dan ook. Samen kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen. Via creatieve therapie, emotional freedom technique (tapping) en compassievol luisteren, creëren we samen een ruimte waarbinnen je zo welkom bent om te helen.


Liefs,

Steffi

bottom of page